Om oss


Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering.

Om Axo Finans

Axo Finans er Norges største finansagent og hjelper hvert år flere hundre tusen  kunder med å søke om forbrukslånrefinansiering og kredittkort.  Selskapet ble startet i 2008 av Stig Arff og Morten Armand Johansen, som begge har bakgrunn fra banksektoren. 

I dag tilbyr Axo Finans sine tjenester i  alle de nordiske landene, med hovedkontor i Oslo. I 2022 kjøpte Axo Finans kredittsjekk leverandøren uScore, som blant annet vil gi kundene enda bedre skreddersydde finansielle tjenester.   

Som finansagent hjelper vi deg med å søke om lån og kredittkort hos flere banker og finansinstitusjoner samtidig. Dette er viktig fordi alle banker behandler hver lånesøknad individuelt, inkludert individuell prissetting. Derfor er det viktig å innhente så mange lånetilbud som mulig før du velger det som passer best til ditt behov.

Ved å bruke vår sammenligningstjeneste sparer du derfor både tid og penger. Søknadsprosessen er rask og enkel,  og du får god oversikt over hva de enkelte långiverne kan tilby.

Dersom du trenger et nytt forbrukslån eller du skal refinansiere kredittkortgjeld kan du bruke vår tjeneste til å finne det beste lånetilbudet. Vårt mål er at du på en enkel og oversiktlig måte skal få tilgang til de beste lånevilkårene tilpasset akkurat ditt behov.

Om våre bankpartnere

Kredittkortutstedere vi samarbeider med

Ledige stillinger

Affiliate- og partnerprogram

Axo Group i Norden

Forretningsområder

Gjennom Axo Finans kan du søke om kredittkort, forbrukslån og refinansiering.

Du kan søke lån med lånestørrelse fra 10.000 til 800.000 kroner. Renten er individuell og varierer fra bank til bank.

Per i dag ligger lånerenten mellom 4,9% og 23,4% nominell, mens snittet ligger rundt  10%.

Husk at du må sende oss en søknad for å se eksakt hvilken lånerente du kan få. Alle lånetilbud er uforpliktende og det koster ingenting å bruke tjenesten vår.

De lån vi tilbyr er såkalte usikrede lån, som betyr at långiver ikke krever pant i eiendom eller eiendeler, slik et boliglån gjør. Fordi bankene ikke krever sikkerhet så er renten noe høyere enn på et tradisjonelt boliglån, men til gjengjeld langt lavere enn om du tar opp kredittkortgjeld. Når du søker om lån hos oss kan du også tegne en utgiftsforsikring som kan dekke dine lånekostnader dersom du skulle miste inntekten din. Prisen på forsikringen settes i henhold til hvilken månedssum du ønsker dekket.

Gjennom oss kan du også søke om kredittkort. Som når du søker om lån, fyller du kun ut en enkel lånesøknad som videresender til våre samarbeidspartnere. Du får raskt svar og kan se alle tilbudene dine på din portal Mine tilbud.

Når du har sendt inn din lånesøknad går vi i gang med å innhente tilbud fra alle bankene vi samarbeider med. 

Vi holder deg oppdatert underveis i prosessen og sier fra straks alle bankene har svart. Da får du også tilgang til en egen portal hvor du kan gå inn å se på alle lånetilbudene, og velge det tilbudet som passer deg og ditt behov best. 

Velg det beste tilbudet

Vi oppfordrer alle kunder til å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Straks vi har mottatt søknaden blir den videresendt til så mange bankpartnere som mulig, som alle gjør sin individuelle vurdering.

Når bankene har gitt sine svar tar vi kontakt med deg via e-post og SMS og du får tilgang til Mine tilbud hvor du kan velge det beste tilbudet.

For en enklest og raskest mulig søknadsprosess kan du benytte BankID for legitimering og signering av lånetilbudet. Du kan også dele dine gjeldsopplysninger fra Gjeldsregisteret dersom du søker om refinansiering. Da er det enklere å se hvor mye penger du kan spare.

Lånet utbetales straks alle dokumenter er returnert og signert i henhold til bankens krav, selvsagt elektronisk.

Søke om refinansiering

Axo Finans er spesialisert på refinansiering av eksisterende forbruksgjeld. Ved å samle smålån og kredittgjeld i et lån uten sikkerhet kan du redusere dine rentekostnader og få bedre oversikt over økonomien.

Har du gjeld på ett eller flere kredittkort vil du kunne redusere dine månedlige kostnader med tusenvis kroner. I tillegg får du en nedbetalingsplan og ett fast beløp å betale hver måned.

Våre samarbeidspartnere

For at vi skal holde oss på topp og alltid klare å tilby det beste tilbudet, er det viktig at vi samarbeider med de beste bankene og långiverne i bransjen.

Akkurat nå samarbeider vi med 16 ledende banker og långivere i Norge.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TF Bank logo